8.6
1286 beoordelingen

013-5323571
Geen lange wachtrijen!

Wij checken de actuele prijzen, dit kan even duren..
RIU
Hilton
H10
IFA
Sentido
Robinson Club
NH Hotels
Dichtbij de mooiste accommodaties
Boek eenvoudig en snel een accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij vergelijken nu alle airlines
Ryanair
Eurowings
sunexpress
Dichtbij de beste vliegtickets
Alle vluchten vanaf Weeze Airport
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij halen de actuele informatie op, dit kan even duren..
Corendon
De Jong Intra
TUI
Neckermann
Dichtbij de mooiste vakanties
Alle informatie over uw vakantie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs

FUERTEVENTURA

Introductie

Bienvenidos en Fuerteventura! Het 4 na grootste eiland van de Canarische Eilanden. De Canarische Eilanden zijn een eilandengroep gelegen voor de kust van Marokko. Het is een winterzon bestemming, waardoor het hele jaar geschikt is om op vakantie te gaan naar de Canarische Eilanden. De hoofdstad van Fuerteventura is Puerto del Rosario.

Het eiland staat vooral bekend om zijn prachtige witte zandstranden en uitgestrekte vulkaanlandschappen. Het eiland is daarom ook perfect voor een heerlijke strandvakantie. Corralejo, Caleta de Fueste en Jandia zijn de bekendste badplaatsen van het eiland.

In Corralejo vindt u vele appartementencomplexen en een erg leuke winkelstraat met gezellige terrasjes, winkels en restaurants. Caleta de Fuste is een wat rustigere badplaats gelegen aan een baai, het is een gezellig dorpje met restaurants en winkeltjes.

Jandia staat vooral bekend om de hotels die direct aan het strand liggen en dus uitermate geschikt zijn voor de strandliefhebbers. Naast het grote strand bestaat Jandía eigenlijk vrijwel uit hotels, vakantiewoningen, appartementen, winkeltjes en gezellige restaurantjes.

TIP: Bezoek één van de kleine dorpjes van het Eiland. Het mooiste dorpje is Betancuria. Tot 1834 was dit de eilandhoofdstad. Je leert er meer over in het Centro de Artesania en het Betancuria Archeologisch museum. Bezoek het barokke altaar in de kerk Iglesia de Santa Maria, een 17-eeuwse oude kerk. Er zijn ook enkele typische Spaanse restaurants waar je lekker een hapje kunt eten of een verfrissend drankje kunt drinken.

Volg OpVakantieVanaf

ovvweeze-nl
Back to Top